Saturday, February 27, 2010

Alpine Camper Trailer

I vermicelli di Montalbano

Questa è uno dei primi condimenti che ho preparato.

In origine era molto diverso, e si chiamava "Sugo alla Laura" (notare la fantasia, please).
Col tempo il sapore è migliorato, e con questo anche il nome, che è diventato "Pasta alla Montalbano".
Come mai?, vi starete chiedendo.
Non perchè, come molto potranno pensare, gli ingredienti rimandano vagamente alla caponata, ma poichè the case that I wanted to prepare this first every time on TV there was my hero television, Inspector Montalbano.
Hands up who is not fascinated by his manner, to move, to speak (which I love because its light years away from mine). Every time I remain stunned while watching TV, and every time I plan to take the first plane or train that is (only options available to me, not driving, and considering the rather hitchhike out of my price range) to visit those wonderful places and enjoy the many culinary specialties (he was born in bb).
Arancini / e (so glad I Messina and shovels Itani mm) with Tuppo croissants filled with crushed ice, caponata, cannoli, cassata ...

Well, although probably Montalbano looked at her with deep mistrust (what mettisti?), The pasta that I dedicate it to him ...





Pasta Montalbano

Ingredients:
800 grams of tomatoes peeled and passed

1 zucchini 1 small eggplant
black olives, capers


1 clove garlic, extra virgin olive oil, salt; oregano

Procedure:

crushed with the blade of the knife and put the garlic in a large pot with a bit of extra virgin olive oil.

not just fry aggiungete le zucchine, e fatele rosolare per 3 minuti.

Aggiungete le melanzane e fate rosolare anche queste per 3 minuti.

Aggiungere i pomodori passati e far andare a fiamma media per 10 minuti.

Aggiungere le olive tagliate e i capperi.

Coprire con il coperchio, abbassare la fiamma e lasciare cuocere per 20-25 minuti.

Aggiustare di sale, condire la pasta al dente (mi raccomando :) ) e spolverare con dell'origano fresco.

P.s. se piace si possono aggiungere anche dei peperoni.

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